dinsdag 8 oktober 2024

Het is weer dinsdag en er dwarrelen van een hele week verhaaltjes door mijn hoofd. Hoogtijd om dus m´n blog weer bij te werken :-).

dinsdag 1 oktober 2024

Wanneer schrijf je weer eens?

De laatste dagen kreeg ik verschillende keren de vraag: ¨Wanneer schrijf je weer eens?¨ Poeh! Is het zó lang geleden, dan? Nou, eigenlijk valt het nog wel mee: een dag of tien. Tja, het was een beetje druk ;-).

dinsdag 17 september 2024

20 uur extra

Even een update van hier.

Nu Maria is bevallen, sta ik er in de webshop nagenoeg alleen voor. Natuurlijk zijn er regelmatig handjes die toegestoken worden. Dan zorgen Willem en/of Henk bijvoorbeeld voor het sjouwwerk. Alle ingepakte producten zetten ze voor me op de lift en daarna beneden op een kar. Dan hoef ik alles alleen nog maar in de schappen te zetten.

Ook is vorige week Maaike een poosje komen helpen met inpakken en orders picken. Dat helpt allemaal zeker mee.

vrijdag 6 september 2024

Een kleine kleindochter: Esther is geboren!

Gisteren is bij Maria en Jan-Hendrik een dochtertje geboren! Ze heet voluit Esther Adriana. Haar roepnaam is Esther. Adriana is mijn tweede naam en dus ben ik ook nog vernoemd. Wat een eer!


maandag 2 september 2024

Een overvolle week...

Vorige week was het weer een overvolle week. Vol met voorziene, maar ook met onvoorziene dingen. Het begon eigenlijk op maandagochtend al met iets in de rubriek ´onvoorzien´.

maandag 26 augustus 2024

Geen tijd voor opruimen?!

Er is weer een week voorbij gevlogen. En om maar meteen met de deur in huis te vallen: er is niets terechtgekomen van m´n opruimplannen! Er was domweg geen tijd voor opruimklusjes. Of ik had het zaterdag moeten doen en niet met Willem moeten gaan wandelen. Nou, dat vind ik geen lastige keuze hoor :-).

maandag 19 augustus 2024

In de opruimmodus

Nadat ik vorige week de badkamer een extra beurt had gegeven en ook de laden van het wastafelmeubel schoongemaakt had, was ik vanzelf in de opruimmodus gezakt. De volgende klus zou de kast op onze slaapkamer zijn.

maandag 12 augustus 2024

Weer aan het werk!

Na een onrustige nacht stond ik vorige week maandagochtend op, om weer aan het werk te gaan. Ik had er zin in! Maar ik was ook onrustig. Ik zag zóveel werk en wist haast niet waar ik moest beginnen.

maandag 5 augustus 2024

Zomervakantie 2024, Onstwedde, The End

Vrijdag was het alweer onze laatste vakantiedag op de camping, voordat we ´s zaterdags zouden gaan inpakken en naar huis gaan.